Inkarnationen, del : ?

Tack till er som kommenterat eller på andra sätt givit återkoppling. Jag avslutar härmed serien om Guds Sons människoblivande på denna blogg, och skall försöka ta mig samman och skriva en bok om inkarnationen.

2 thoughts on “Inkarnationen, del : ?

  1. Då får vi tacka för dessa artiklar. Det var varit mycket bra läsning. Artiklarna har inte varit någon engångsläsning. Jag har bläddrat bakåt och läst vissa flera gånger nu. Det är ett gott tecken.

    Vi väntar med spänning på nästa serie!

    Mvh Tobias L

    1. Tack för de uppskattande orden, Tobias. Det blir nog så att du kommer att kunna fortsätta läsa nya bidrag i serien om Inkarnationen. Det skall bli en bok till slut, men jag tror det blir bäst om jag fortsätter dela med mig tankar här på bloggen allteftersom. Jag har två serier som jag plockat ned från min hemsida: en “undersökande självbiografi” (färdigskriven; ges ut i höst) och en om Gamla testamentets böcker som jag håller på att arbeta med — förutom min forskning om tolkningskategorier för det bibelhebreiska verbsystemet. Jag tror det räcker för studiekammaren. Som omväxling är det roligt att vädra sina tankar på en blogg! Jag märkte att jag saknade det. /Bo-Krister

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *