Vad skall man då syssla med?

Om inte managementkurser för ledare är grejen, och heller inte kunskaper i marknadsföring för församlingsbladet eller gruppdynamiska processer för smågrupper eller samtalstekniker vid själavård; om inte heller retoriska knep i predikningar eller om man skulle råka bli intervjuad; om inte nätverkande med kollegor eller namnbyggande på sociala medier; om inte hembesök så att folk skall förstå att man också kan vara folklig; om inte nyhetsläsande så att man kan vara relevant; om inte kolla in Melodifestivalen fast man tycker den är kass så att man inte framstår som fisförnäm eller alltför verklighetsfrämmande; om inte läsa in sig på påven så att man hajar klyket och kan förstå diskussionerna; om man inte följer med i SHL och har ett favoritlag – vad skall man då syssla med?

Varför inte evangeliet om Jesus Kristus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *